Atatürk Ortaokulu

WEB https://nusaybinataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ZEYNELABİDİN MAH. ZEYNELABİDİN SK. NO 23 ATATÜRK ORTAOKULU NUSAYBİN / MARDİN
VİZYON : Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini, inançlarını yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi farklılıklarını zenginlik olarak kabul eden, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Geleceğin dünyasına şekil vermek adına sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine doğru ve adil davranmaya, hataları ve başarıları paylaşmaya, özgüvene, disipline, analitik düşünmeye, pozitif düşünmeye, yaşam boyu öğrenmeye, her türlü şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, üretken, yaratıcı, sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve "Atatürk Ortaokulu" olmanın haklı gururunu yaşatmaya önem veriyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 07:10-17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Zeynelabidin Mahallesi Zeynelabidin Sokak No :23 Nusaybin/MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Nusaybin merkezindedir. Mardin iline uzaklığı 56 Km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :